тел.: (+359) 0899 845 829

Комплекс Паздерите се намира в град Априлци, квартал Острец, махала Паздерите, от където идва и неговото име. Разположен е в една от най-красивите местности на региона с панорамна и впечатляваща гледка към планинската верига на Централен Балкан, с великолепни слънчеви залези над нея и дива широколистна гора.

Комплексът разполага с леглова база от 20 места, разпределени в 5 самостоятелни, светли и уютни къщички от по 35 кв.м всяка. В тях се предлага и възможност за настаняване на семейство с деца. Те са светли и просторни, имат кът за сън с голяма спалня (180/200), мебелирана дневна част оборудвана със смарт телевизор и комфортен кожен разтегателен диван, и баня с тоалетна. Лична открита веранда за всяка къщичка, Wi-fi и централно парно отопление за зимния сезон допълват комфорта на гостите.

В отделна къща се намират обзаведена в камък и дърво, и модерно оборудвани кухня и трапезария, където можете сами да приготвите любимите си ястия и да прекарате незабравими мигове с вашето семейство и приятели в студените зимни месеци. Ако не ви се готви, предлагаме ви меню за кетеринг от близък ресторант, от който да си поръчате характерна за района храна. Лятната ни градина разполага с оборудвано каменно барбекю и няколко къта за хранене и почивка сред природата.

За всички любители на спокойствието Комплекс Паздерите предоставя идеални условия за почивка - далеч от градския шум и в непосредствена близост до природата. Възможностите за пешеходен туризъм, които предлага региона, ще разкрият пред вас магията на природната сила сътворила Видимско и Райско пръскало. Изпитайте удоволствието да обгърнете България с поглед от първенеца на Балкана - връх Ботев, на север към Дунавската равнина и на юг към долината на тракийските царе. Ако сте по-авантюристично настроени потърсете Конната база в близост до нас, за езда в живата природа.

Каквото и да търсите, ще го намерите при нас, а ние ще ви съдействаме и подкрепяме с лично внимание и грижа! Потърсете себе си в природата. Открийте нови възможности за забавление. Вилно селище Паздерите ще ви осигури дом сред природата.

Очакваме ви!

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Еднофамилна къща за двама

80лв.

на нощ

Еднофамилна къща за трима

98лв.

на нощ

Еднофамилна къща за четирима

115

лв. на нощ