тел.: (+359) 0899 845 829

Комплекс Паздерите се намира в град Априлци, квартал Острец, махала Паздерите, от където идва и неговото име. Разположен е в една от най-красивите местности на региона с панорамна и впечатляваща гледка към планинската верига на Централен Балкан, с великолепни слънчеви залези над нея и дива широколистна гора.

Комплексът разполага с леглова база от 20 места, разпределени в 5 самостоятелни уютни къщички от по 36 кв.м всяка. Къщите са светли и просторни, прекрасни за настаняване на семейство с деца, романтичен уикенд или просто събиране на голяма компания. Имат кът за сън с голяма спалня (180/200), изцяло мебелирана дневна част и баня с тоалетна. Личен паркинг, открити веранди, шезлонги, Wi-Fi и централно парно отопление за зимния сезон, допълват комфорта на гостите.

В отделна къща се намират обзаведена в камък и дърво модерно оборудвани кухня и трапезария, където можете сами да приготвите любимите си ястия и да прекарате незабравими мигове с вашето семейство и приятели в студените зимни месеци. Ако не ви се готви, предлагаме ви меню за кетеринг от близък ресторант, от който да си поръчате характерна за района храна. Лятната ни градина разполага с оборудван външен бар, каменно барбекю и няколко къта за хранене и почивка сред природата.

За всички любители на спокойствието, Комплекс Паздерите предоставя идеални условия за почивка - далеч от градския шум, в непосредствена близост до природата. Възможностите за пешеходен туризъм, които предлага региона, ще разкрият пред вас магията на природната сила сътворила Видимско и Райско пръскало. Изпитайте удоволствието да обгърнете България с поглед от първенеца на Балкана - връх Ботев, на север към Дунавската равнина и на юг към долината на тракийските царе. Ако сте по-авантюристично настроени, потърсете Конната база в близост до нас, за езда в живата природа.

За нас е важно да прочетете - "Настаняване и престой в Комплекса"

Каквото и да търсите, ще го намерите при нас, а ние ще ви съдействаме и подкрепяме с лично внимание и грижа! Потърсете себе си в природата. Открийте нови възможности за забавление. Вилно селище Паздерите ще ви осигури вашият дом сред природата.

Очакваме ви!