тел.: (+359) 0899 845 829

Комплекс Паздерите се намира в град Априлци, квартал Острец, махала Паздерите, от където идва и неговото име. Разположен е в една от най-красивите местности на региона с панорамна и впечатляваща гледка към планинската верига на Централен Балкан, с великолепни слънчеви залези над нея и дива широколистна гора.

Комплексът разполага с леглова база от 20 места, разпределени в 5 самостоятелни уютни къщички от по 36 кв.м всяка. Къщите са светли и просторни, прекрасни за настаняване на семейство с деца, романтичен уикенд или просто събиране на голяма компания. Имат кът за сън с голяма спалня (180/200), изцяло мебелирана дневна част и баня с тоалетна. Личен паркинг, открити веранди, шезлонги, Wi-Fi и централно парно отопление за зимния сезон, допълват комфорта на гостите.

В отделна къща се намират обзаведена в камък и дърво модерно оборудвани кухня и трапезария, където можете сами да приготвите любимите си ястия и да прекарате незабравими мигове с вашето семейство и приятели в студените зимни месеци. Ако не ви се готви, предлагаме ви меню за кетеринг от близък ресторант, от който да си поръчате характерна за района храна. Лятната ни градина разполага с оборудван външен бар, каменно барбекю и няколко къта за хранене и почивка сред природата.

За всички любители на спокойствието, Комплекс Паздерите предоставя идеални условия за почивка - далеч от градския шум, в непосредствена близост до природата. Възможностите за пешеходен туризъм, които предлага региона, ще разкрият пред вас магията на природната сила сътворила Видимско и Райско пръскало. Изпитайте удоволствието да обгърнете България с поглед от първенеца на Балкана - връх Ботев, на север към Дунавската равнина и на юг към долината на тракийските царе. Ако сте по-авантюристично настроени, потърсете Конната база в близост до нас, за езда в живата природа.

За нас е важно да прочетете - "Настаняване и престой в Комплекса"

Каквото и да търсите, ще го намерите при нас, а ние ще ви съдействаме и подкрепяме с лично внимание и грижа! Потърсете себе си в природата. Открийте нови възможности за забавление. Вилно селище Паздерите ще ви осигури вашият дом сред природата.

Очакваме ви!

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

Еднофамилна къща за двама

85лв.

на нощ

Еднофамилна къща за трима

98лв.

на нощ

Еднофамилна къща за четирима

130

лв. на нощ

Деца над 6г. 
навършени

10

лв. на нощ